2011. április 28., csütörtök

hiány

Gyöngy készletemben óriási hiány volt, nem volt kásán és delicán kívül szinte semmim sem, még damilom sem :)ezért tartottam egy nagy bevásárlást.Szegény pénztárcám! De most aztán nincs kifogás, már a tavaszi nagy takarításon is túl vagyok, tehát újra nyugodt szívvel nekiállhatok fűzni.
Ma befoglaltam egy türkiz követ raw befoglalással, készül még belőle, majd összeáll egy nyaklánc. Felkerül a kész mű is.Na tudom ám, hogy ezen van mit szépíteni még.



Adalbert



Adalbert már régebben készült, de nem került eddig fel, most megnézhetitek. Kicsi kedves medál, szerintem nagyon szép lett :)vezsuzsi mintája , neki köszönöm.

2011. április 19., kedd

zöld és lila



Ez a medál ismét a sajátom,több visszabontást megélt de elkészült.

2011. április 18., hétfő

csillag



Ezt a csillagot kicsit nagyobbra fűztem mint szerettem volna,így nyaklánc medál lett belőle, de készül majd egy kisebb kulcstartó fityegőnek is. Niro link gyűjteményében találtam, neki köszönöm ,hogy összegyűjtötte ezt a rengeteg mintát.



Hamilkár igen kalandosan készült, elkezdtem fűzni és mikor odaértem, hogy kéne a fánk akkor sehol sem találtam,pedig előkészítettem őket. Nagyon-nagyon sokat kerestem még a kanapé alját is kitakarítottam :)/jó pár elcsavargott delica ment vissza a többi közé/
Másnap reggel mikor öltöztem a farmernadrág szárából került elő, előtte du. felhajtottam mert esett az eső és nem akartam hogy vizes legyen.Hamilkár is vezsuzsi mintája.

2011. április 16., szombat

lila



Bátorságot gyűjtöttem és próbálkoztam egy saját ötleteléssel is. Igaz nem vagyok nagy lila rajongó,de azért tetszik a végeredmény.



Ez a kislány nyaklánc pedig a kockakészítés iskolája volt.

2011. április 15., péntek

Raw



Itt tanultam meg a raw fűzés alapjait, jó volt nagyon ezt készíteni. Bettihez vándorolt, remélem sokat fogja hordani.



Ezt a raw virágot pedig egyenesen imádtam fűzni.Inspiráció ismét vezsuzsitól :)

2011. április 14., csütörtök

Bódog






Bódog is vezsuzsi mintája és ezt is kétszer csináltam meg. Először kék sárga színű volt de a kék delica elkezdett kopni és nem szerettem volna így senkinek sem nekiadni.
Az is nagyon szép volt ,de így zölddel is tetszik.

következők



Pentele mintája Vezsuzsi ötlete,ez volt az első swaris medál próbálkozásom.Elég sok követte,már van egy saját ötlet is, majd felkerül az is.



Ezt a kelkáposztára emlékeztető medált is kétszer csináltam meg annyira jó volt fűzni.Az első példányát Jutka barátnémnak adtam. Még egyszer köszönöm a sok segítséget amit Tőle kaptam mikor Pécsen laktam 3 hónapot.

2011. április 13., szerda

Az elsők



Az első művem amit készítettem egy három részes medál.Annyira tetszett,hogy két szín összeállításban is megcsináltam.Ide csak az egyiket rakom fel.




A következő pedig egy karkötőből kilopott darab.Kislányom kérésére pillangós nyaklánc.





A befoglalást pedig ezen a kavicson tanultam meg.Szép fényesre polírozott kavics ami eddig viaszkövirózsa mellett díszelgett egy tálban.